Pages

Thursday, September 23, 2010

Azam gua

Gua berazam lepas ni gua habiskn sekotak rokok shari. Agak best rasenye. Agaknye, brapa lama masa yg diperlukn untuk gua dapat kanser dgn menghisap rokok dgn kuantiti mcm ni?hahaha..dpt mati awl, da xde msalah da kena pikir. xde r org nk benci da.

p/s : merokok membahayakn kesihatan. bole p mampus!hahaha

Wednesday, September 22, 2010

Kagum

Tadi, semasa gua dlm perjalanan ke Center Square untuk mengepos sesuatu kepada seseorang, tengah gua duk syok2 drive kreta Perodua Kancil 660 yang disewa dri Gemilang 30, gua berselisih dengan kerata Lamborghini Murcielago kaler merah. Shit, gua terkejut, xpernah gua tengok Lamborghini Murcielago  live. Gua terkedu, terkelu. Sampai gua langgar trafik light tadi.  Lamborghini Murcielago ni antara kereta terpantas dan termahal di dunia. Klau nk test speed dengan Lamborghini Murcielago ni, at least lu org kena ad Pagani Zonda. Klau stakat Kancil, mahupun Persona, jangan harap lah. Gua rasa kagum bile tgk Lamborghini Murcielago. Sangat hebat. Walaupun gua xpernah drive lagi keta ni, tpi gua dpt rasakan kehebatan dia bagaikan kucing yg dapat rasakn kesedapan seekor ikan.



Lamborghini Murcielago

Pagani Zonda

Zonda rear side



 

Gua suka The Stig dlm Top gear.

Bila la agaknya dia nak test drive kereta Kancil. Gua blanja dia nasi kandar kat Restoran Nasmir  Lagenda Heights klau dia brani test drive Kancil. Walaupun gua taw harga makanan kat situ mahal. Nasi Lemak ayam pun da RM 5.Tu pun klau dia brani lah kn.


 p/s :  if you love something, fight till the last drop of blood to get it. never give up  :D

 

 

Sunday, September 19, 2010

Toilet yang hebat



Entri kali ni agak lucah, jgn tengok klau anda ragu-ragu





































p/s : agak-agaknya, ad x kat malaysia signboard mcm ni?



Thursday, September 16, 2010

Lagu Cikgu

video

p/s : gua salute sape yg buat video ni....mmg sengal..hahahaha

Tuesday, September 7, 2010

Cara bergurau dgn rakan anda

Gua ade beberapa cara yang boleh anda semua gunakan untuk bergurau dgn rakan-rakan anda semua untuk mengeratkn silaturrahimsempena hari raya yg bakal mengjelang tiba ni
Berikut adalah cara-caranya :-



Cara Bergurau 1

Cara Bergurau 2
Cara Bergurau 3

Cara Bergurau 4 - Yang ni gua paling suka
Cara Bergurau 5

Cara bergurau dgn org berambut kerinting


Gua yakin kalau anda semua guna cara macam di atas ni untuk bergurau, paling tidak pun anda semua akan dapat penyepak kasih sayang dari rakan-rakan korang yang dibuat gurau tuh. Pilih-pilih yang mana anda semua suka. Gua xbertanggungjawab dengan perbuatan anda semua. Berani buat, berani tanggung.


p/s : gua masih mencari seekor anak kucing baru bg menggantikn Patrick gua. Sesape yg ada, tolong sedekahkn kt gua lah ye kalau boleh. Anak kucing ye, bukan anak anjing. Kitten, not Puppies. Dan, jgn main mercun!

Thursday, September 2, 2010

Jari.

Bunuh Diri
Mengandung


Macho

Nerd
Son Goku
Hot babe
Bob Marley

Penanam padi
Sheikh Muzaffar?NO!
Ninja
No Komen.


p/s : ini semua bukan jari gua. gua dapat ni semua dri google search